Over ons
Gwenn Claus
In september 2010 begon ik aan de studierichting "Hotel" op Techni Go te Aalst. Onze chefs Jacobs K. en Daumers M. waren grote voorbeelden voor mij, al gauw wilden ze met ons een stapje hoger gaan. In 2012 namen we met de school deel aan de wedstrijd van VLAM. Ik behaalde er de 1ste prijs van het best bereide varkensvlees.
Het schooljaar daarop gingen we een stapje verder en namen we deel aan de AETH wedstrijd waar ik Belgisch Kampioen werd en mocht deelnemen aan het Europees Kampioenschap te Belgrado. Samen met Merv. Forceville trokken we in 2014 naar Belgrado. Waar ik de kers op de taart behaalde en Europees goud won in de categoie "Haute Cuisine".
Na mijn opleiding hotel volgde ik nog enkele specialisatie jaren.
2013 -2014 Specialisatie Restaurant : Stage gelopen bij Sterrenzaak A Priori te Haaltert.
2014 - 2015 Specialisatie Bakkerij Patisserie en Chocolade : Stage gelopen bij Chocolatier Huis De Meyer te Lede.
2015 - 2016 Specialisatie Slagerij Fijnkost en Traiteur : Stage gelopen bij Traiteur Cochez te Aalst.
In april 2016 heb ik de sprong genomen om mijn eigen zaak uit te bouwen Loro Bollono. De naam verwijst naar mijn studietijd gezien onze mini onderneming in mijn 6de jaar toen deze naam droeg.
Uw Kok
Gwenn Claus

